Weer thuis...

27 juli 2024 - Best, Nederland

En dan is toch echt de laatste dag aangebroken. Met een heel dubbel gevoel want wat is Canada een geweldig land en wat zouden we graag nog meer zien maar het is toch ook wel weer fijn om naar huis te gaan.

Onze vlucht is pas om 17.50 uur (Canadese tijd) waardoor we nog wel wat kunnen gaan doen voordat we naar de luchthaven gaan. We willen ook niet heel laat bij de luchthaven zijn omdat we de huurauto nog in moeten leveren en we hebben geen idee hoe dat in zijn werk gaat en hoeveel tijd dat gaat kosten.

Om de tijd nog door te komen kiezen we ervoor om naar de botanische tuinen van Vancouver te gaan. Niet onze eerste keus en niet iets waarvan we denken "dat móet je gezien hebben" maar wel aardig om een keer doorheen te wandelen.
Daarna toch maar op tijd naar de luchthaven om de auto in te leveren. Dit blijkt heel snel te gaan, er worden ook echt ongelooflijk veel auto's ingeleverd. Er loopt een keer iemand een rondje om de auto, er wordt even van binnen gekeken en dan is het goed. Sleutels inleveren en klaar!
We bleken 3.651 km te hebben gereden 😲

We waren dus ruim op tijd voor onze vlucht en nadat we even koffie hadden gedronken konden we onze bagage alvast inchecken, dat scheelt al een hoop gesleep. Daarna door de security en wachten tot vertrek. Achteraf viel het gelukkig best mee.

Bij de landing in Amsterdam was het inmiddels zaterdag, om precies te zijn 11.35 uur plaatselijke tijd. Voor ons gevoel was het 02.35 uur 's nachts 😬 Dus we hadden een nacht overgeslagen. Rond 15.00 uur waren we thuis.
Nu moeten we nog zien dat we de dag verder doorkomen want om zo snel mogelijk weer in het ritme te komen moeten we nog ff door tot vanavond. En straks Max 🐶 nog ophalen in het hondenpension, wat zal hij blij zijn!! En wij natuurlijk ook 😁
Het zal mij benieuwen hoe lang het deze keer duurt om weer in het normale ritme te komen. Ik denk dat het nog wel even tijd nodig heeft dus voor mijn eventuele collega's die meelezen, het lijkt mij beter dat ik er nog een weekje vakantie aanplak 🤭

Tja en dan zit onze langverwachte reis naar Canada er echt op. Het was geweldig, prachtig, super, ontzettend mooi, schitterend en wat je nog meer kunt verzinnen in dezelfde trant. Ook was het regelmatig bloedheet, vaak heel erg druk en vermoeiend maar het was het allemaal waard!!
Deze pakken ze ons niet meer af en gaan we ons nog heel lang herinneren 🤩

De komende dagen gaan we bijkomen van alle indrukken en alles wat we gezien en gedaan hebben. Ook moeten er heel veel foto's uitgezocht worden want als we ze allemáál in een album zetten dan worden het te veel albums 🤪 Maar dat er een album komt is zeker!!

Iedereen die digitaal met ons is meegereisd bedankt voor het meelezen en voor jullie reacties. Heel erg leuk om jullie reacties te lezen als we 's ochtends wakker werden. En net als sommigen van jullie moeten ook wij hiervan "afkicken" 😂

Wie weet tot een volgende reis (naar Canada?) 🇨🇦

1. Esther:
    27 juli 2024
    Wat een geweldige reis hebben jullie gemaakt en leuk dat je elke keer een verhaal hebt geschreven met prachtige foto's zodat ik ook een beetje mee mocht genieten. Fijn weer thuis en spreek je woensdag. Nu nog lekker nagenieten.
  2. Marion:
    27 juli 2024
    Fijn dat jullie weer veilig terug zijn in Nederland. Heb met veel plezier meegelezen!
  3. Joyce:
    28 juli 2024
    Wat een enorm geweldige reis hebben jullie gemaakt! Heel erg genoten van al je verhalen 😜 fijn dat jullie thuis zijn! Nu even alles laten landen en nagenieten!
  4. Susan:
    28 juli 2024
    Fijn dat jullie weer thuis zijn. En nu lekker nagenieten van de schitterende reis.
  5. Han:
    28 juli 2024
    De langverwachte reis is nu voor bij nu weer wennen,jammer voor jullie maar ik vind het fijn.